Hjem > Nyheder > Indhold

Fordelene ved Spirulina til hud, hår og sundhed

Aug 16, 2017

Spirulina indeholder en vital sammensatte kaldet GLA (Gamma-linolensyre) fundet i modermælken for at bidrage til at fremme en sund udviklingsproces i babyer. Spirulina gavner alle med en dårlig ernæringsmæssige livsstil eller kost gennem bistår kroppen til at absorbere så mange næringsstoffer muligt. Det hjælper ikke kun med dit fordøjelsessystem, men det fungerer også for at stimulere flora i dit fordøjelsessystem, som er afgørende for at fremme god fordøjelse samt normal tarmfunktion. Således, alle disse næringsstoffer af spirulina, naturligt rense systemet og bidrage til at fjerne alle giftstoffer i kroppen. Desuden er spirulina også godt for din skønhedspleje.

1. reducerer mørke rande

Spirulina, der er nyttige for dit helbred også nyttigt for hudpleje. At reducere mørke rande er en af de bedste fordele ved spirulina for din hud. Afgiftende karakter af spirulina hjælper til at reducere mørke rande ved at slippe af mørket omkring dine øjne. Spirulina lyser øjnene og tilbyder dem energisk udseende på grund af sin rige jern.

2. anti-ageing

Spirulina har vitamin E eller tocopherol, selen og tyrosin. Alle næringsstofferne er bedst kendt for anti-aging effekter. Simpelthen, du forbereder en ansigtsmaske ved at kombinerespirulinamed vand. Derefter holde det i ca 20 minutter og endelig, skyl.

3. toner huden

Generelt, tilstedeværelsen af vitamin C, E, A, K og vitamin B2, B3, B1, B5, B9, B6, zink, kobber, fosfor, jern, mangan, kalium, calcium og selen i spirulina gør det en stor mad til toning hud, da alle disse næringsstoffer er nødvendige for glødende hud .

4. renser huden

Som spirulina forbedre proceduren for stofskiftet, fjerner det tunge elementer samt toksiner fra kroppen. Desuden, den høje koncentration af klorofyl i det fjerner de frie radikaler og gør huden glattere og blødere så godt.

5. holder negle sunde

Holde dine negle sunde er også en af de bedste fordele ved spirulina for huden. At være rig på jern, klorofyl, B12-vitamin og A, spirulina gør en god mad for sunde negle samt tilskynder nail vækst. Fingernegl kamme kan behandles effektivt ved hjælp af spirulina.

6. anti-acne

Spirulina er en anti-bakteriel i naturen, der hurtigt fjerner de døde celler. Det beskytter huden mod acne udbrud ved at hæmme overvækst af Candida bakterier.

7. forhindrer hårtab

Hårtab er et fælles problem, at folk erfaring. At være rig i kobber og jern, hæmmer spirulina uforholdsmæssigt store tab af de dyrebare låse. Tager spirulina som tablet eller pulver eller juice øger indtag af ernæring afskrække de ekstra tab af hår.

8. anti-skæl

Generelt, forbrug af spirulina resulterer i en øget stofskifte, der til gengæld fjerner skællende hud. Desuden, behandler rigdommen af antioxidanter til stede i spirulina effektivt skæl. At tage spirulina for fire uger hjælper dig med at fjerne skæl.

9. fremmer hårvækst

Fremme hårvækst er også en af de største fordele ved spirulina for dit hår. Beta-caroten og fedtsyrer i spirulina fremme hårvækst. Disse næringsstoffer kan leveres til hår, enten ved at anvende spirulina eksternt som en maske eller ved at indtage den.

10. beskytter mod kræft

Generelt, spirulina er fyldt med kraftfulde phytonutrients, som beskytter kroppen mod kræft. Især, er sin blå-grønne farve stand til at gøre det dræbe kræftceller. Bakterien får sin farve fra klorofyl, der hæmmer oprettelsen af kræft kolonier. Det er også rig på selen, der kan bekæmpe kræft. Undersøgelser har vist, at forbruget af spirulina vist sig nyttig til behandling af brystkræft.


Shanghai skinne høj International er en global food ingredienser leverandør, state-of-the-Art anlæg og unikke højtuddannede kvalitet

kontrolog sourcing team sikre for at tilbyde premium kvalitet afSpirulina. Til at reagere hurtigt og opfylde kundernes forskellige behov,

Skinne højt International aldrig stopper og forsøge at være Spirulinaløsningsudbyder. Besøg oswww.ingredient4health.com at få flere oplysninger.

Kontakt os

Shanghai glans høj International Trade Co, Ltd

Tilføje: rum 308, North Wanke kreative kvartal, No2000, Dongming Road, Pudong nye district, Shanghai, Kina

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:Sales@ingredient4health.com

Web: http://ingredient4health.com