Hjem > Nyheder > Indhold

Har et andet glas: Sundhedsmæssige fordele ved rødvin inkludere vægttab og forbedret sexliv

Aug 08, 2017

Du har hørt om et glas rødvin, der er fyldt med antioxidanter, men hvad betyder det egentlig med hensyn til sundhed? Ifølge flere undersøgelser omfatter sundhedsfordelene ved rødvin vægttab, nedsat kolesterol og endda et forbedret sexliv. Den hemmelige ingrediens er et tilsyneladende magisk stof kaldet resveratrol; her er hvordan det virker.

Sundhedsmæssige fordele ved rødvin til vægttab

Resveratrol forbrænder ikke præcist fedt, men det bidrager til vægttab på en spændende måde. Ifølge en undersøgelse fra Washington State University kan rødvin hjælpe med at omdanne "hvidt fedt" til "beigefedt", en af tre forskellige typer fedt, der er lagret i menneskekroppen.

Mens hvidt fedt er lagret i kroppen og kan føre til sygdom, brændefedt forbrænder lipider for at producere varme; Det er især til stede i dyr, der ikke kan ryste, for at holde dem varme, men undersøgelser har vist, at mennesker også har lidt brunt fedt, og dette fedt kan hjælpe os med at brænde mere skadelige lipider.

"Den nuværende teori er, at når vi spiser overdrevent, lagres de ekstra lipider i hvidt fedt," forklarer WSU professor i dyre videnskab Min Du. "Med fedme forstørres fedtcellerne til et punkt, hvor de er mættede og kan ikke optage flere lipider." Dette kan føre til insulinresistens og diabetes. Beige fedt - et sted i mellem - genereres, når hvidt fedt er "brunet" eller omdannet, en proces, der forbedres af resveratrol. Ved at "overskue" det overskydende hvide fedt til beige fedt, er oxidationen af fedtet forbedret, og overskuddet bliver brændt som varme.

Sundhedsmæssige fordele ved rødvin til et bedre sexliv

Rødvin kan også forbedre dit sexliv, og ikke kun fordi alkohol kan nedsætte hæmninger. En nylig undersøgelse fra University of East Anglia i Norwich, England viste, at flavonoiderne i rødvin kan forbedre sexlivet ved at reducere risikoen for, at mænd udvikler erektil dysfunktion. I dette tilfælde var det ikke bare resveratrol, men også anthocyaniner, flavanoner og flavones, som alle er til stede i røde og lilla fødevarer, herunder rødvin, der havde de gavnlige egenskaber.

Sundhed er efits af rødvin til kolesterol

Ifølge Mayo Clinic øger kombinationen af reverastrol, polyphenoler og endda alkohol i rødvin niveauer af HDL-kolesterol, der forhindrer arteriel skade og blodpropper og sænker dårlige kolesterolniveauer.

Selv om ingen studier på mennesker har vist disse hypoteser til dato, har undersøgelser udført på mus vist, at resverastrol kan bidrage til at forebygge fedme og diabetes, to risikofaktorer for hjertesygdomme, og forskning på grise har vist, at resveratrol kan bidrage til at øge kroppens evne til at brug insulin.

Ikke bare vin

Men vin er ikke den eneste - eller virkelig den mest effektive - måde at høste fordelene ved resveratrol.

WSU-studiet brugte for eksempel mængder resveratrol, der svarer til 12 ounce frugt per dag for mennesker, et beløb, der hjalp musene i undersøgelsen, opnår ca. 40 procent mindre vægt end kontrolmus. Mens dette er en håndterbar mængde frugt til at forbruge på en dag, indeholder røde vine kun en brøkdel af resveratrol, og de skal indtages i meget større mængder end at være sunde til at høste disse særlige fordele.

"Mange af de gavnlige polyfenoler er uopløselige og bliver filtreret ud under vinproduktionsprocessen," siger Du.

Så selvom der ikke er behov for at føle sig skyldig i lejlighedsvis glas rødvin eller to, er den rigtige måde at udnytte disse fordele fuldt ud at være opmærksom på dit frugtforbrug. Du foreslår to til tre portioner om dagen for i alt tolv ounce med en koncentration på røde og lilla frugter, som bær samt citrus, som indeholder de antioxidanter og polyfenoler du har brug for.


Shanghai Shine High International er en global fødevareingrediens leverandør, state-of-the-art facilitet og enestående højt kvalificeret kvalitet

kontrol og sourcing team sikre at tilbyde premium kvalitet af resveratrol . At reagere hurtigt og opfylde kundernes forskellige behov,

Shine High International stopper aldrig og forsøger at være resveratrol- udbyder. Besøg os på www.ingredient4health.com for at se flere oplysninger.


Kontakt os

Shanghai Shine High International Trade Co, Ltd

Tilføj: Room 308, North Wanke Creative kvartal, No2000, Dongming Road, Pudong New District, Shanghai, Kina

Tlf: 86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

Email: sales@ingredient4health.com

Web: http: //ingredient4health.com