Hjem > Nyheder > Indhold

Spirulina: En luksus helsekost og et muligt universalmiddel For underernæring

Aug 23, 2017

Hvad gør Spirulina en ernæringsmæssige superstjerne?

Selvom spirulina beskrives ofte som "blågrønalger", er det teknisk set en type af cyanobakterier. Cyanobakterier klassificeres som bakterier, fordi deres genetiske materiale ikke er organiseret i en membran-bundet kerne. I modsætning til andre bakterier, de har klorofyl og bruger solen som energikilde i måde planter og alger gør.

En af de særlige træk ved spirulina er rig proteinindholdet — det er 50 til 70 procent protein vægtprocent (som er endnu bedre end rødt kød, som er omkring 27 procent protein). Det indeholder også alle de essentielle aminosyrer, og 10 af de 12 ikke-essentielle aminosyrer, sammen med en potent vifte af andre gavnlige næringsstoffer, såsom:

B-vitaminer (herunder usædvanlig høj B-12), K-vitamin og andre vitaminerNaturligt rig på jodMineraler (herunder calcium, jern, magnesium, selen, mangan, kalium og zink)
En af mest kendte kilder til gamma-linolensyre (GLA, en vigtig fedtsyrer til hjertet og led)Andre essentielle fedtsyrer, herunder sulfolipids, som kan være beskyttende mod HIV-smitte af T-hjælper cellerPhytopigments (phycocyanin, klorofyl og karotenoider)
Metallo-thionine forbindelser (proteiner kombineret med metaller, der binder tunge radioaktive isotoper)Lav i kulhydrater (15-20 procent)Atten forskellige aminosyrer

Ud over dette rige ernæringsmæssige blanding har spirulina følgende særlige egenskaber:

  • Proteinerne i spirulina er et højt fordøjeligt type (83-90 procent fordøjelig), at det ikke har cellulose vægge, ligesom gær og chlorella gør. Derfor net protein udnyttelse (NPU) er høj (mellem 53 og 61 procent) og kræver ingen madlavning for at øge biotilgængeligheden af dens proteiner.

  • Undersøgelser bekræfter en meget høj "protein efficiency ratio" (PER) for spirulina, hvilket betyder, at din krop vil være i stand til effektivt bruge disse aminosyrer.

  • Gamma-linolensyre er sjældent det høje i noget mad, og har normalt til at være syntetiseret af din krop fra linolsyre. GLA er en forløber for vigtige biokemikalier, såsom prostaglandiner og leukotriener thromboxaner, der tjener som kemiske mediatorer for inflammatoriske og immun reaktioner.

  • Spirulina har ingen fedtsyrer med ujævn carbon numre og meget lavt niveau forgrenede fedtsyrer – to typer af lipider, at højere for dyr, som dig og mig, kan ikke metabolisere.

  • Spirulina har om den samme calcium, fosfor og magnesium indholdet som mælk, et vitamin E (tocopherol) niveau svarende til hvedekim og fire gange så meget B12-vitamin som rå lever!

Ved hjælp af Spirulina til at hjælpe med at bekæmpe underernæring

Vilde spirulina vokser vildt i basisk søerne i Mexico og på det afrikanske kontinent, selv om det er kommercielt dyrket og høstet over hele verden. Det formerer sig hurtigt, og fordi de individuelle organismer har tendens til at klumpe sammen, det er let at høste.

Kommerciel produktion af spirulina anslås til 220.000 tons inden år 2020. Japan er den største producent af spirulina, samt den største forbruger, men dets anvendelse voksende i Indien, så godt.

For eksempel, giver organisation antenne Indien spirulina "slik" til børn i risiko for underernæring og tilbud billig spirulina til kvinder i selvhjælpsgrupper, som derefter kan sælge superfood for profit mens bevidstgørelse om underernæring.

Forskning har vist, at børn, der modtog en spirulina supplere dagligt fem dage om ugen i to måneder havde bedre ernæringsstatus og forbedret intellektuelle status i forhold til dem, der ikke gjorde.

Denne mad er så ernæringsmæssigt tæt, i virkeligheden, at NASA og den Europæiske Rumfartsorganisation er forsker fordelene ved at indarbejde spirulina i astronauternes kost på rumskibe og på Mars.

Også ud over ernæring tilbyder spirulina flere fordele for miljøet og dem, der dyrker den. For eksempel producerer spirulina kræver 10 gange mindre vand end andre grøntsager, og høsten forekomme året rundt. Og ifølge antenne Indien, sammenlignet med soja, spirulina har en 20-fold større høst af protein pr. hektar.

Yderligere, spirulina er nemme at dyrke og formerer sig med en hurtig vækstrate på omkring 30 procent om dagen. Det giver fordele for arbejdstagere, også, især i forhold til andre traditionelle arbejdspladser, som arbejder på ris paddies. Ifølge udvikling professional Amy Sheppey:

"Kvinder dyrke spirulina betales en rimelig løn – om dobbelt i forhold til ris paddy arbejdstagere – og jobbet er langt mindre fysisk anstrengende.

Hvad mere er, arbejdet er ikke afhængig af gode vejrforhold og kvinder efterlades ikke udsatte gennem intermitterende beskæftigelse. Overvejer spirulina's mange fordele, jeg har et spørgsmål i dag hvorfor det er ikke mere udbredt på tværs af sektoren udvikling."

Styrke dit immunforsvar, reducerer Inflammation og bekæmpe kroniske sygdomme med Spirulina

De sundhedsmæssige fordele af spirulina er enorme og synes at påvirke næsten alle områder af din krop. For eksempel, viser spirulina store muligheder for mennesker med hjerte-kar-sygdom, at skabe bedre lipid profiler, kontrollerende hypertension og stigende blodkar elasticitet.

Dyreforsøg tyder på spirulina kan også beskytte din lever, sandsynligvis som følge af sit høje antioxidant egenskaber og dens evne til at syntetisere eller frigive nitrogenoxid, og i en undersøgelse af tre antioxidant-rige kost (blåbær, spinat og spirulina) Spirulina fandtes for at have den højeste neuroprotektive effekt, muligvis på grund af dens evne til at squelch frie radikaler og reducerer inflammation.

Spirulina har også vist sig at gavne sådanne vidtrækkende betingelser som arsenik forgiftning til allergi. Ifølge en undersøgelse rapporterede patienter behandlet med spirulina lindring af symptomerne ofte forbundet med allergisk rhinitis, såsom nasal decharge og overbelastning, nysen, og kløe. I virkeligheden er der videnskabelige undersøgelser støtter spirulina's potentielle nytte i at forebygge og/eller behandling af de følgende sundhedsmæssige betingelser:

AMD (aldersrelateret makuladegeneration)Type 2 diabetes
Hjerte-kar-sygdom, herunder hypertensionNAFLD (ikke-alkoholiske fedtlever sygdom)
Leveren sundhed og reduceret beskadigelse fra heavy metal eksponeringCerebrovaskulær sygdom (herunder streg)
Ernæringsmæssige sygdomme, såsom jern-mangel anæmi, perniciøs anæmi (B12 mangel), vitamin A-mangel og kwashiorkorNeurodegenerative sygdomme som Parkinsons og Alzheimers
Beskyttelse mod HIV og andre viraReduceret allergisymptomer
Kræft beskyttelseBeskyttelse mod stråling
Knoglemarv og blod sundhed (især under brug af anticancer narkotika)Styrke immun forsvar og modulere inflammatoriske respons

Reduceret smertefølsomhed ved at hæmme prostaglandiner, der bidrager til smerter og betændelse


Reduktion af gigt symptomer

Spirulina sikkerhed: Pas på forurening

Spirulina er en registrering af sikkerheden, selv ved høje doser, med få rapporterede bivirkninger. Men hvis høsten fra forurenet vand, eller dyrkede forkert, kan det ophobes giftstoffer fra miljøet. Jeg anbefaler derfor, du undgå spirulina fra Japan og de nærliggende farvande høstet efter marts 1, 2011, da de kan være forurenet med strålingen fra Fukushima nukleare ulykke. Ideelt, kun forbruge økologisk spirulina fra et velrenommeret kilde, der er dyrket i forurenende-fri farvande.

Hvis du vil starte på en spirulina regime, er den anbefalede dosering 3.000 milligram (mg) per dag for voksne, og 500 til 1.500 mg til børn, til brug som en forebyggende. Til terapeutisk brug kræves 10.000 selv 20.000 mg per dag for voksne. Men husk, at ud over at være din kraftcenter af vigtige vitaminer og mineraler, spirulina er en potent detoxifier. Derfor er det bedst at starte med en lille dosis og arbejde din vej op. Når du se, hvordan din krop reagerer, kan du derefter gradvist øge dit indtag. Igen, mens bivirkningerne er minimale, de mest fremtrædende reaktioner kan du opleve er:

Let feber--Den høje proteinindhold i spirulina øger stofskiftet, som kan hæve din kropstemperatur.

Mørk grøn affald sagen--Spirulina kan fjerne akkumuleret affald produkt i din kolon, som kan forårsage mørkere afføring. Spirulina er også høj i klorofyl. Dette vil også blive affald sagen grøn.

Overdreven vedtagelsen af Gas--Dette kan indikere at dit fordøjelsessystem fungerer ikke korrekt eller har du en ekstrem opbygning af gas.

Følelser af ophidselse og søvnighed--din krop er konvertering protein til varmeenergi, som kan forårsage midlertidig følelse af rastløshed. På den anden side kan afgiftning processen også forårsage søvnighed, hvilket kan indikere din krop er udmattet og har brug for bedre resten.

Udbrud og kløende hud--Dette er forårsaget af kolon rensning processen og er kun midlertidig.

Det er meget sandsynligt, at din krop vil gå igennem en tilpasningsperiode med spirulina, og din bedste chance for at reducere potentielle reaktioner er at starte små og øge din dosis gradvist for at se, hvordan din krop vil reagere. Men der er nogle mennesker, der synes at være følsomme over for spirulina og ikke kan tåle den. Hvis du er en af dem, ville det være klogt at undgå spirulina. Du kan prøve chlorella, som har lignende fordele. De fleste mennesker kan tåle enten chlorella eller spirulina.


Shanghai skinne høj International er en global food ingredienser leverandør, state-of-the-Art anlæg og unikke højtuddannede kvalitet

kontrolog sourcing team sikre for at tilbyde premium kvalitet afSpirulina. Til at reagere hurtigt og opfylde kundernes forskellige behov,

Skinne højt International aldrig stopper og forsøge at være Spirulinaløsningsudbyder. Besøg oswww.ingredient4health.com at få flere oplysninger.

Kontakt os

Shanghai glans høj International Trade Co, Ltd

Tilføje: rum 308, North Wanke kreative kvartal, No2000, Dongming Road, Pudong nye district, Shanghai, Kina

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:Sales@ingredient4health.com

Web: http://ingredient4health.com