Hjem > Nyheder > Indhold

Fordelene og anvendelserne af Resveratrol

Aug 04, 2017

Kan denne drue og vin antioxidant hjælpe dig med at leve længere?

Resveratrol findes i rødvin, rød eller lilla druer, nogle bær og mørk chokolade. Det er en naturligt forekommende polyphenolforbindelse, der er blevet udråbt som et potentielt middel til en række aldersrelaterede tilstande, herunder hjertesygdomme, diabetes, kræft, og Alzheimers sygdom.

Sagde at bidrage til det "franske paradoks" -observationen, at folk, der bor i Frankrig, har en tendens til at spise en masse ost, smør og andre fede fødevarer, men alligevel har en lav forekomst af hjertesygdomme. Resveratrol-forbruget har vist sig at efterligne en kalorie- begrænset kost (hvilke undersøgelser har vist kan spille en rolle i lang levetid) og mindske kronisk inflammation i kroppen.

Fordelene ved Resveratrol: Kan det virkelig hjælpe?

Meget af forskningen, der peger på fordelene, har været laboratorie- eller dyrebaserede undersøgelser. Hidtil har forskning om resveratrols effektivitet hos mennesker givet blandede resultater. Her er et kig på nogle vigtige undersøgelsesresultater:

1) hjertesundhed

For en gennemgang offentliggjort i klinisk ernæring i 2015 analyserede forskere seks tidligere offentliggjorte undersøgelser af virkningen af resveratrol på blodtryk og konkluderede, at resveratrol ikke signifikant reducerede blodtrykket. Højere doser resveratrol (over 150 mg pr. Dag) viste sig imidlertid at reducere systolisk blodtryk signifikant (det øverste tal ved en blodtryksaflæsning).

En anden gennemgang , offentliggjort i International Journal of Cardiology i 2015, undersøgte effektiviteten af resveratrol på kardiovaskulære risikofaktorer. Efter at have analyseret 10 tidligere offentliggjorte undersøgelser konkluderede forskerne, at analysen ikke tyder på nogen fordel med resveratroltilskud på hjerte-sygdomsrisikofaktorer, herunder niveauer af total cholesterol, LDL-cholesterol, triglycerider, blodtryk og C-reaktivt protein (et blodprotein der hæves når der er inflammation, herunder i hjertesygdom).

2) aldring

Der er nogle tegn på, at resveratrol måske ikke forlænger livet, ifølge undersøgelser om mennesker, der bor i Toscana, der bruger en diæt rig på resveratrol fra fødekilder som rødvin. I en undersøgelse offentliggjort i JAMA intern medicin i 2014 blev 783 mænd og kvinder 65 år eller ældre fulgt fra 1998 til 2009.

I løbet af den tid ændrede indtagelse af rødvin (målt ved urinniveauer af resveratrolmetabolitter) ikke sandsynligheden for at dø af nogen årsag, forekomsten af hjertesygdomme eller kræft eller markører for inflammation.

3) kræft

En række foreløbige undersøgelser tyder på, at resveratrol kan have kræftvirkninger. I et dyreforsøg fra 2016 , for eksempel, undertrykte resveratrol ovarie-tumor genvækst efter kemoterapi. Udgivet i kræft, viste undersøgelsen, at resveratrol hæmmer optagelsen af glucose ved kræftceller (mange kræftceller afhænger af glukose som deres energiforsyning).

På trods af disse resultater har data fra de begrænsede humane kliniske forsøg vist uoverensstemmende resultater, og det amerikanske kræftforening advarer om, at randomiserede kliniske forsøg er nødvendige for at bekræfte resveratrols kræftbekæmpende virkninger. (Der er også en vis bekymring for, at resveratrol kan påvirke niveauet af østrogen og andre hormoner.)

Kilder

Trans-resveratrol er en form for resveratrol, der almindeligvis findes i kosttilskud. Proponenter hævder ofte, at trans-resveratrol er den mest stabile form for resveratrol.

Ud over fødekilder findes resveratrol også i japansk knotweed (Polypodium cuspidatum), druemostekstrakt , cissus quadrangularis og hvid morbær (Morus alba).

Mulige bivirkninger

LIttle er kendt for sikkerheden ved langvarig eller høj dosis brug af resveratrol.

Da resveratrol kan have østrogenlignende egenskaber, anbefaler nogle medicinske eksperter, at mennesker med hormonfølsomme kræftformer (herunder kræft i bryst, æggestok eller livmoder), gravide og børn undgår at tage resveratrol.

Derudover kan resveratrol interagere med blodfortyndere som warfarin, aspirin og ibuprofen, som kan øge risikoen for blødning.

Ifølge en undersøgelse var højdosis resveratrol-tilskud forbundet med feber, reducerede blodlegemer og nedsat blodtryk.

Der er en vis bekymring for, at høje doser af resveratroltilskud kan føre til nyrerne i nogle mennesker.

Kosttilskud er ikke testet for sikkerhed, og indholdet af nogle produkter kan afvige fra det, der er angivet på produktmærket, fordi kosttilskud i stort omfang er ureguleret. Du kan få tips om at bruge kosttilskud her .

Et ord fra Verywell

Siden forbindelsen først blev beskrevet i 1992, har resveratrol været undersøgt for sine meget spidse fordele i hjernen, hjerte og levetid, men ny forskning tvivler på forestillingen om, at resveratroltilskud kan hjælpe dig med at leve længere eller mindske risikoen for hjerte sygdom eller kræft.

Hvis du spekulerer på, om et dagligt glas rødvin eller mørk chokolade vil forbedre dit helbred, bemærker nogle forskere, at forbruget af rødvin, mørk chokolade og nogle bær har vist sig at mindske inflammation og har hjerte-sunde fordele, og foreslå, at andre forbindelser i disse fødevarer kan bidrage til disse fordele.

Det er imidlertid umuligt at komme overalt i nærheden af de doser, der anvendes i undersøgelser fra fødekilder. Mange af undersøgelserne har brugt en dosis på ca. 100 mg resveratrol, mens et 5 ounce glas rødvin kun har ca. 1 mg resveratrol.

Det er vigtigt at bemærke, at øget dit indtag af rødvin kommer med en afvejning. Forbruger for meget kan øge din risiko for højt blodtryk, leverskader, fedme og nogle former for kræft.

For at øge dit indtag uden at forbruge alkohol, prøv at spise mad som druer, hindbær, blommer, blåbær, tranebær, druemostater og granatæble (som alle er rige på resveratrol og en række antioxidanter og næringsstoffer).

Hvis du stadig overvejer at bruge resveratroltilskud, skal du tale med din sundhedsudbyder, før du starter dit kostreglement til at afveje fordele og ulemper og diskutere, om det er passende for dig.


Shanghai Shine High International er en global fødevareingrediens leverandør, state-of-the-art facilitet og enestående højt kvalificeret kvalitet

kontrol og sourcing team sikre at tilbyde premium kvalitet af resveratrol . At reagere hurtigt og opfylde kundernes forskellige behov,

Shine High International stopper aldrig og forsøger at være resveratrol- udbyder. Besøg os på www.ingredient4health.com for at se flere oplysninger.


Kontakt os

Shanghai Shine High International Trade Co, Ltd

Tilføj: Room 308, North Wanke Creative kvartal, No2000, Dongming Road, Pudong New District, Shanghai, Kina

Tlf: 86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

Email: sales@ingredient4health.com

Web: http: //ingredient4health.com