Hjem > Nyheder > Indhold

Fordelene ved Spirulina

Aug 08, 2017

En type blågrønne alger, spirulina indeholder en række næringsstoffer, herunder B-vitaminer, beta-caroten og E-vitamin . Høj i protein (det bruges ofte som en vegansk proteinkilde), spirulina indeholder også antioxidanter , mineraler, chlorophyll og phycocyanobilin.

Anvendes til Spirulina

Ifølge proponents, spirulina siges at hjælpe med følgende sundhedsproblemer: opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse, kræft, træthed, højt kolesteroltal , højt triglycerider og virusinfektioner.

Purported spirulina fordele omfatter også vægttab, øget energi og stimulering af immunsystemet.

Fordelene ved Spirulina

Til dato har få menneskelige studier udforsket spirulinas sundhedsmæssige fordele. Foreløbige undersøgelser tyder dog på, at spirulina holder løfte om følgende betingelser:

1) højt kolesteroltal

Spirulina har noget løfte om lipidforstyrrelser, såsom højt kolesteroltal eller højt triglycerider, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i Annals of Nutrition and Metabolism. Til undersøgelsen forbrugte sunde, ældre voksne spirulina eller placebo. Efter fire måneder var spirulina forbundet med signifikante reduktioner i kolesterol.

2) allergier

Spirulina har et løfte om behandling af allergisk rhinitis (nasalallergi) ifølge en anmeldelse offentliggjort i 2009. Faktisk har en tidligere offentliggjort undersøgelse af personer med allergisk rhinitis fundet flere fordele for spirulina-forbrug (herunder forbedring af symptomer som nasal udledning, nysen trængsel og kløe).

3) Diabetes

I en undersøgelse fra 2008, der involverede 37 personer med type 2-diabetes, fandt forskerne, at de, der fik tildelt 12 ugers spirulina-tilskud, oplevede en signifikant reduktion i blodfedtniveauet. Spirulina fordele indeholdt også et fald i inflammation og for nogle mennesker et fald i blodtryk og kolesterol.

4) Oral kræft

Spirulina kan tilbyde en vis beskyttelse mod oral cancer, ifølge en lille undersøgelse af tobaks chewers med precancerous orale læsioner. I 12 måneder tog studiemedlemmer enten en daglig dosis spirulina eller en placebo . Ved studiens afslutning afhjulpede læsionerne i 20 af de 44 deltagere, der havde spist spirulina (sammenlignet med tre af de 43 deltagere, der var blevet tildelt placebo-gruppen).

Mulige bivirkninger

Selv om få bivirkninger er forbundet med brug af spirulina, kan indtager spirulina forårsage hovedpine, allergiske reaktioner, muskelsmerter, sved og søvnløshed i nogle tilfælde. Folk med allergi til fisk og skaldyr, tang og andre havsgrøntsager bør undgå spirulina.

Hvis du har en skjoldbruskkirtelsygdom, en autoimmun lidelse, gigt, nyresten, phenylketonuri (PKU), eller er gravid eller ammende, kan spirulina måske ikke være passende for dig. Du bør kontakte din sundhedspleje, før du tager den.

Det er muligt, at spirulina vokset i naturen kan absorbere toksiner fra vand, såsom mikrocystiner (kendt for at forårsage alvorlig leverskade), forurenende stoffer og tungmetaller. De fleste spirulina, der sælges i USA, dyrkes i laboratorier.


Shanghai Shine High International er en global fødevareingrediens leverandør, state-of-the-art facilitet og enestående højt kvalificeret kvalitet

kontrol og sourcing team sikre at tilbyde premium kvalitet af spirulina . At reagere hurtigt og opfylde kundernes forskellige behov,

Shine High International stopper aldrig og forsøger at være S pirulina løsning udbyder. Besøg os på www.ingredient4health.com   at se flere oplysninger.

Kontakt os

Shanghai Shine High International Trade Co, Ltd

Tilføj: Room 308, North Wanke Creative kvartal, No2000, Dongming Road, Pudong New District, Shanghai, Kina

Tlf: 86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

Email: sales@ingredient4health.com

Web: http: //ingredient4health.com