Hjem > OEM

OEM og skrædder-madeservice

Vi tilbyder komplette turn-key løsninger til også at omfatte produktets begreber, formuleringer, emballering og etiketdesign. Vi er alsidige og kan producere en bred vifte af produktkategorier herunder:

· Custom Private Label kontrakt fremstillingsvirksomhed nutraceuticals, vitaminer, kosttilskud og andre sundhed relaterede produkter
· Kapsler (herunder vegetar kapsler)
· Tabletter
· Pulvere
· Klæbende

· Strimler

Skinne højt er unikt kvalificeret til at give sine kunder med renhed og styrke de kræver i en blød gelatine levering system. Udnytte den mest avancerede teknologi til rådighed, vi producerer den højeste kvalitet softgels, tabletter, hårde kapsler og specialiserer sig i indkapsling materialer, der ofte anses for umuligt at indkapsle. Anlægget opretholder en produktion output kapacitet på op til 900.000 softgels pr. maskine, pr. dag.

Over 180.000 kvadrat fødder state-of-the-art GMP-certificeret faciliteter og erfarent team af middelproducenter, ingeniører, og produktchefer er her til at guide dig i et utal af måder at effektivt Se succes for din sundhedsprodukter og ideer begynder at afslutte fra formulering til markedsføring.