Marietidsel ekstrakt

Mælk tidsel er en thistleof slægten Silybum Adans., en blomstrende plante af kurvblomstfamilien (Asteraceae). Marietidsel har vist sig at hjælpe med at beskytte og forynge leveren på tre måder: marietidsel er en kraftig antioxidant, beskytter leveren og kan afbryde enterohepatiske...

Produktdetaljer

Mælk tidsel er en thistleof slægten Silybum Adans., en blomstrende plante af kurvblomstfamilien (Asteraceae). Marietidsel har vist sig at hjælpe med at beskytte og forynge leveren på tre måder: marietidsel er en kraftig antioxidant, beskytter leveren og kan afbryde enterohepatiske recirkulation af toksiner. Mælk thistleand #39; s silymarin komplekse skaber en andquot; shieldandquot; der kan hjælpe med at beskytte mod mange at skade leveren stoffer og kan også hjælper kroppen med at regenerere leveren.

Hvad er Silybum Marianum?
Silybum marianum er en tidsel af slægten Silybum Adans., en blomstrende plante af kurvblomstfamilien (Asteraceae). De er hjemmehørende i middelhavsregioner Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Navnet andquot; mælk thistleandquot; stammer fra to funktioner i bladene; de er broget med stænk af hvidt og de indeholder en mælkeagtig sap. Af alle naturlægemidler kosttilskud, vil du finde til salg på vores hjemmeside, kan marietidsel ekstrakt være den mest spændende.
Silybum marianum ekstrakt er udvundet fra frøene af silybum marianum, som er lægemidler asteraceae plante. Det er gult pulver eller krystal pulver og smager bittert. Silybum marianum ekstrakt er meget udbredt i medicin, sundhedsprodukter, kosmetik og fødevarer.
Silybum marianum ekstrakt kan beskytte leveren celler fra giftige stoffer invasion, især ethanol og miljøgifte (pesticider, tungmetaller, etc.) indtrængen. Silybum marianum ekstrakt er en stærk antioxidant og beskytter leverceller bliver beskadiget af frie radikaler. Dens virkning er meget mere stærkere end af Vitamin E. Silybum marianum uddrag kan fremme syntesen af protein, fremskynde oprettelsen af nye leverceller, der gør beskadigede leverceller selv repareret. Så det der kaldes andquot, naturlig leveren beskyttelse drugandquot;.


Produktnavn

Marietidsel ekstrakt

En del af planten bruges

Frø

Specifikation

Silymarin 80% UV
Silymarin 40% HPLC

Uddrag opløsningsmiddel

Vand/Ethanol/Acetone

Pakke

25kg/drum

Funktion:

1. marietidsel er en kraftig antioxidant.
2. marietidsel hjælper med at beskytte leveren ved at afbryde den enterohepatiske recirkulation af toksiner. Silymarin i mælk tidsel sætter op en beskyttende andquot; shieldandquot; der kan hjælpe med at beskytte mod mange leveren-skader stoffer.
3. marietidsel kan hjælpe leveren regenerere. Vidste du, at leveren er den kun indre organ i stand til regenerering? Mælk thistleand #39; s silymarin komplekse kan faktisk hjælpe leveren til at syntetisere nye proteiner.

Indførelsen af Silibinin
Silibinin (INN), også kendt som silybin, er den største aktive bestanddel af silymarin, en standardiseret ekstrakt af marietidsel frø indeholder blanding af flavonolignans bestående af blandt andre silibinin, isosilibinin, silicristin og silidianin. Silibinin selv er blanding af to diastereomers, silybin A og silybin B, i ca equimolar forholdet. Både in vitro og animalske forskning tyder på, at silibinin har leverbeskyttende (antihepatotoxic) egenskaber, der beskytter leveren celler mod giftstoffer. Silibinin har også vist in vitro-anti-cancer effekt mod menneskelig prostata adenocarcinom celler, østrogen-afhængig og -uafhængig human brystkræft karcinom celler, humane ectocervical karcinom celler, menneskelige tyktarmskræft celler og både små og nonsmall menneskeligt carcinom Lungeceller.
Kemisk modificerede silibinin, silibinin dihydrogen disuccinate dinatrium (fabriks Legalon SIL) en injektionsvæske, bliver i øjeblikket testet som en behandling af alvorlige forgiftninger med hepatotoksiske stoffer, såsom død cap (Amanita phalloides) forgiftning. Der er også kliniske beviser for brugen af silibinin som en støttende element i alkoholiske og barnets klasse og #39; Aand #39; skrumpelever.

Vand opløselige Silymarin detaljer

Mælk tidsel ekstrakt silymarin har andre almindelige navne omfatter cardus marianus, Marietidsel, velsignede Marietidsel, Marian Thistle, Mary Thistle, Saint Maryand #39; s tidsel, Middelhavet Marietidsel, brogede thistle andScotch tidsel. Denne art er en årlig orbiannual plante af Asteraceae familien. Denne ret typisk thistle har røde topurple blomster og skinnende lys grønne blade med hvid vener. Oprindeligt anative i det sydlige Europa gennem til Asien, er det nu fundet i hele verden. De medicinske dele af planten er theripe frø.
Vand opløselige Silymarin applikationer
Silymarin har også været kendt for at blive brugt som mad. Omkring 1500-tallet themilk tidsel blev ganske populær og næsten alle dele af den blev spist. Theroots kan spises rå eller kogt og smurt eller PARI-kogt og stegt. Theyoung skud i foråret kan skære ned til roden og kogt og smurt. Thespiny dækblade på blomsten hoved blev spist i fortiden som globe artiskok, og stilke (efter peeling) kan være gennemblødt natten over for at fjerne bitterhed baglinien stuvet. Bladene kan være trimmet af torne og kogt og gøre en goodspinach erstatning eller de kan også tilføjes rå til salater.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende marietidsel ekstrakt producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk marietidsel ekstrakt med rimelig pris fra os.

Undersøgelse