Banan pulver

Banan kan lindre psykisk pres, gøre folk føler sig glad. Det kan også forhindre apoplexia og højt blodtryk. 5 bananer dagligdags effekten er den samme som 50% af lægemidlerne, hypotensive. Banan er rig på VA, som holder sund hud og hår. Banan indeholder også næsten alle former...

Produktdetaljer

Produktnavn

Banan magt

Specifikation

4:1, 5: 1 , 10: 1, 20: 1

Pakke

25kg/drum, 25kg/karton

Banan kan lindre psykisk pres, gøre folk føler sig glad. Det kan også forhindre apoplexia og højt blodtryk. 5 bananer dagligdags effekten er den samme som 50% af lægemidlerne, hypotensive. Banan er rig på VA, som holder sund hud og hår. Banan indeholder også næsten alle former for vitamin og mineral stof og fiber. Det er den bedste frugt til at miste vægt. I et ord, er banan en god frugt til
vores krop!
Banan pulver er fint markeret fra syd for Kina, produceret med avanceret teknik, såsom vakuum fryse tørring teknik, vi bruger kun naturlige råvarer til at producere bananer pulver, det mest forblev de naturlige egenskaber af banan. For eksempel, den lugt, smag og aroma. banan råmateriale er den mest traditionelle frugt i Fu Jian-provinsen, Kina. Det smagte glat og blød. Sød og blød lugt gjorde det berømt over hele verden.
Funktion
1. banan pulver er normalt bruges til drikkevarer, sundhedspleje produkt, babymad, pustede mad, bagning mad, is, alle slags mælk te andoatmeal.
2. banan pulver kan bruges som en morgenmad fødevarer for at reducere vægten.
3. banan pulver også kan sorteper videre aperient.
4. Fjern intestins og mave, helbrede forstoppelse.
5. hurtig supplement energi og dæmpe træthed.
Applikationer
1. medicinsk og sund pleje produkt, sund ernæring;
2. infantal mad, solid drik, dagbog, instant mad, pustede mad;
3.Flavouring,Middle-alderen og gamle mad, bagt mad, snack mad, cool mad og drikke.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende banan pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk banan pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse