Græskar frø Protein

Moringa blad øger din energi på en naturlig måde, og er en bemærkelsesværdig kilde til ernæring. Denne energi fremme sker ikke på grund af sukker, så det varer længe. Enkeltpersoner indtage det sige, at deres sår er helet, tumorer er begrænset, der er reduktion af gigt...

Produktdetaljer

Produktnavn

Moringa protein

Specifikation

100% økologisk

Pakke

25 kg/50 kg PP taske

Moringa blad øger din energi på en naturlig måde, og er en bemærkelsesværdig kilde til ernæring. Denne energi fremme sker ikke på grund af sukker, så det varer længe. Enkeltpersoner indtage det sige, at deres sår er helet, tumorer er begrænset, der er reduktion af gigt smerter og betændelser, kontrolleret blodtryk, hudproblemer er restaureret, og endelig de har stærkere forsvar mod sygdomme.

En anden egenskab af moringa blad er dens beroligende evne, som det kan sænke blodtrykket og fremmer god søvn. Det kan også rense vand, da det har en afgiftende effekt. Også en koaguleringsmiddel agent, moringa kan knytte sig til farlige bakterier og andre materialer, en proces, der er anede for at forekomme i kroppen også. Glad for resultatet er mere vedvarende energi uden nogen overdreven aktivitet, afbalanceret hormon og kirtel system, kontrolleret blodtryk og en udhvilet nervesystem.
Moringa træet dyrkes hovedsageligt i halvtørre, tropiske og subtropiske områder. Mens den bedste type af jord for dette træ er tør og sandet, kan det også tåler dårlig jord som fundet i kystnære områder. Træet er hjemmehørende i Himalaya foden i det nordvestlige Indien. Moringa er almindeligt dyrket på områder som Afrika, Central og Sydamerika, Sri Lanka, Indien, Mexico, Malaysia og Filippinerne. Det menes at være en af de mest nyttige træer i verden. Dens blade er meget nærende, at være en betydelig kilde til beta-caroten, Vitamin C, protein, jern og kalium.

Funktion

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende græskar frø protein producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk græskar frø protein med rimelig pris fra os.

Undersøgelse