Sojaprotein

Sojaprotein er en plante protein. Aminosyresammensætning i sojaprotein og mælkeprotein tæt, foruden methionin lidt lav, andre essentielle aminosyrer var rigelige, er en komplet protein plante i den ernæringsmæssige værdi, kan sidestilles med animalsk protein, gen struktur er den...

Produktdetaljer

Produktnavn

Sojaprotein

Specifikation

Protein≥90%

Pakke

20kgs/taske

Sojaprotein er en plante protein. Aminosyresammensætning i sojaprotein og mælkeprotein tæt, udover methionin lidt lav, andre essentielle aminosyrer var rigelige, er en komplet protein plante i den ernæringsmæssige værdi, kan sidestilles med animalsk protein, gen struktur er mest tæt på menneskers aminosyrer, så er den mest med vegetabilsk protein.
Soja proteinprodukter har pulveriseret soja protein productsand organiseret sojaprodukter, to.
1, pulveriseret soja proteinprodukter: sojabønner som råstof ved affedtning, fjernelse eller delvis fjernelse af kulhydrater og få rig på protein sojaprodukter afhængigt af proteinindholdet er opdelt i tre typer:
(1) soja proteinpulver, proteinindhold 50 ~ 65% (tør basis);
(2) soja protein koncentrat så i soja protein koncentrat blev udarbejdet af fysiske ændringer og at have emulsion gel produkter og andre funktioner kaldes funktionelle soja protein koncentrat, proteinindhold på 90% (tør basis).
(3) soja protein isolere proteinindholdet i mere end 90% (tør basis) ovenfor.
2, organisation af sojaprotein: soja proteinprodukter i pulverform som råvarer ved ekstrudering madlavning proces med lignende til kød af organiseringen af produktet, afhængigt af proteinet indhold er opdelt i to typer:
(1) tekstureret soja proteinpulver, proteinindhold 50 ~ 65% (tør basis)
(2) tekstureret soja protein koncentrat, proteinindhold på ca 70% (tør basis).
Funktion
(1) almindeligt anvendt i kødprodukter: først, på grund af emulgering, vand bedrift kapacitet; men kan reducere produktionsomkostningerne, påvirker ikke den ernæringsmæssige værdi af base.
(2) den amino syre indhold af sojaprotein er høj, føje til forskellige fødevarer kan forbedre ægkvaliteten.
(3) lipoxygenase i sojaprotein spiller en rolle i mel blegning
(4) at reducere sukker indeholder sojaprotein i bagte produkter kan forbedre farven, tilføje smag.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende soja protein producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk sojaprotein med rimelig pris fra os.

Undersøgelse