Ært Protein isolat

Ært protein isolat er lavet af høj kvalitet non GMO ærter eksporteret fra Canada og USA. Arbejdsgange omfatter adskillelse, homogenisering, sterilisering og spraytørring. Det er gul og duftende med stærk ært smag og har over 80% protein og 18 aminosyrer & vitaminer...

Produktdetaljer

Produktnavn

Ært protein

Specifikation

Protein≥80%

Pakke

20kgs/taske


Ært protein isolat er lavet af høj kvalitet non GMO ærter eksporteret fra Canada og USA. Arbejdsgange omfatter adskillelse, homogenisering, sterilisering og spraytørring. Det er gul og duftende med stærk ært smag og har over 80% protein og 18 aminosyrer andamp; vitaminer uden kolesterol. Det har god forklistring og water-solubility herunder dispersibility, stabilitet og opløsning. Ært Protein er fremstillet af høj kvalitet non-GMO ærter.
Arbejdsgange omfatter adskillelse, homogenisering, sterilisering og spraytørring.
Det er gul og duftende med stærk ært smag og har over 80% protein og 18 aminosyrer andamp; vitaminer uden kolesterol.

Funktion
1). Ært protein har meget høj vand-bedrift og olie absorption egenskaber samt god gel danner ejendom, som kan bruges i skinker og andre kødprodukter som tilsætningsstof fremragende.
2). Ært protein har en vis grad af foamability og skum stabilitet, hvilket delvist kan erstatte æg føjes til konditorvarer.
3). Ært protein er fremragende Emulsionsevnen og emulsion stabilitet, som kan bruges som emulgatorer til forskellige typer af fødevarer; Ært protein kan hurtigt emulgere fedt, for at forberede pølser med god Emulsionsevnen. Pølser lavet på denne måde er meget velsmagende med høje ernæringsmæssige værdier.
4). Hvis tilføjet i kiks, kan ært protein øge smag og styrke proteiner; Derudover kan det udvikles til sundhed fødevarer har forskellige funktioner.
5). Ært protein kan også bruges i mel produkter. For eksempel, tilføjer ært peptid til mel kan forbedre næringsværdi, intensitet og gluten styrken af nudler og dermed forbedre udseende og smag af mel fødevarer.
6). Ærter spiritus. Den teknologisk problem at ærter som indeholder en stor mængde af proteiner (20%) og fedt ikke kan fermenteret for at gøre lud bekæmpes med succes ved hjælp af bioteknologi. Denne type af spiritus er rig på ært protein, som ikke kan kun blive absorberet af den menneskelige krop, men også øge immunforsvaret, demonstrere sin aktive rolle i hæmme oxidation, Gaderenovation frie radikaler, sænke blodtrykket, blodfedt og kolesterol og modstå kræft, træthed og ældning.
7). Når de anvendes i kosmetik, kan ært protein hæmme elastase, beskytte elastin, forbedrer hudens elasticitet, øge trykken for huden og stimulerer syntesen af kollagen, elastin og glykosaminoglykan (chondroitin sulfat).

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende ært protein isolere producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk ært protein isolat med rimelig pris fra os.

Undersøgelse