Græskar frø Protein

Græskarkerner har mange sundhedsmæssige fordele, er en særlig næringsstof-tæt mad, hvoraf nogle omfatter en god kilde til protein, phytosteroler, fiber, jern, kobber, magnesium, mangan, calcium, kalium, zink, fosfor, selen, folinsyre, niacin, og andre vitaminer og aminosyrer som...

Produktdetaljer

Produktnavn

Græskar frø protein

Specifikation

Mangostin 98%

Pakke

25kg eller 50kg pp vævede tasker

Græskarkerner har mange sundhedsmæssige fordele, at være en særlig næringsstof-tæt mad, hvoraf nogle omfatter en god kilde til protein, phytosteroler, fiber, jern, kobber, magnesium, mangan, calcium, kalium, zink, fosfor, selen, folat, niacin, og andre vitaminer og aminosyrer som tryptofan, arginin og Glutaminsyre. Et gram af græskarkerner protein indeholder så meget tryptofan som et fuldt glas mælk. Frøene siges at sænke kolesterol. Frøene indeholder linolensyre, et næringsstof menes for at hjælpe med at forhindre åreforkalkning. Spise en jord-up blanding af frø-- eller blot mellemmåltider på en lille håndfuld frø en gang eller to gange kan en dag--berolige irriteret og overaktiv blære lejlighedsvis forbundet med sengevædning.

Græskar frø har været brugt i århundreder i Østeuropa, Indien og Nordamerika.
Forskere begyndte at studere frø, når det holdes popping som en ingrediens i mange folkemedicin opskrifter.
Græskar frø proteinpulver betragtes allerede som en af de bedste produkter blandt økologiske fødevarer.
Med over 63% premium vegetarisk protein af vægt, PPP tilbyder sundhed-orienterede forbrugere et protein produkt der er let at fordøje og så naturligvis koncentreret, at 1,5 scoops (15 g) tilbyder 10 gram komplet protein.

Funktion
1. græskarkerner protein kan hjælpe med at forhindre prostata sygdommen.
2. græskarkerner protein har funktionen af behandling af kighoste og børn med sorethroat.
3. græskar er også en naturlig kilde til magnesium, fosfor, selen, zink, vitamin A og vitamin C.
4. græskarkerner protein er også et afføringsmiddel, som kan hjælpe til fugt i huden, er faktisk en god skønhed mad til kvinder.
5. græskar frø ekstrakt bliver brugt medicinsk til at forbedre tarmfunktion ved at befri tarmkanalen af parasitter og orme.
6. græskar frø ekstrakt har meget syre, denne syre kan slappe af resten angina, og har en funktion til at lave forhøjet væske.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende græskar frø protein producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk græskar frø protein med rimelig pris fra os.

Undersøgelse