Hamp Protein

Hamp protein, fremstillet af hampefrø, er en høj-fiber proteintilskud, der kan bruges til at forbedre samlede proteinindtag for veganere og ikke-veganere ens. Hamp kan betragtes som en overlegen proteinkilde på grund af sine over gennemsnittet fordøjelighed, hvilket også gør den ideel for atleter. Yderligere...

Produktdetaljer

Produktnavn

Hamp protein

Specifikation

100% ren protein pulver hamp powde


55%-60%

Pakke

1kg/alu.Foil taske, 25kg/drum eller karton

Hamp protein, fremstillet af hampefrø, er en høj-fiber proteintilskud, der kan bruges til at forbedre samlede proteinindtag for veganere og ikke-veganere ens. Hamp kan betragtes som en overlegen proteinkilde på grund af sine over gennemsnittet fordøjelighed, hvilket også gør den ideel for atleter. Yderligere fordele af hamp protein omfatter eventuelle immun styrke og anti-træthed egenskaber samt nyre-beskyttende virkninger

Hamp er en bemærkelsesværdig varieret afgrøde, der kan dyrkes til både fødevarer og nonfood formål. Hampefrø, der anvendes til fremstilling af hamp protein, er sammensat af cirka 45 procent olie, 35 procent protein og 10 procent kulhydrater. Hampefrø har mange ernæringsmæssige fordele, landbrug og Agri-food Canada. Ud over sine sundhedsmæssige fordele, hamp er meget miljøvenligt, da det kan uden dyrkes brug af fungicider, herbicider og pesticider og det absorberer effektivt kuldioxid.

Funktion
1. fremme normal knogle sundhed, øget og vedvarende energi, hurtig genopretning af sygdom eller skade,
2. effektiv lindring for en bred vifte af lidelser, herunder angst, smerte, betændelse, irritabilitet, muskelkramper, kvalme, PMS, og meget mere.
3. tab vægt, øger metaboliske sats, sænket kolesterol og blodtryk samt naturlige blodsukkerkontrol.
4. forbedring i immunsystemet, hjerte-kar-omsætning og reducedinflammation
5. reduktion af mange degenerative sygdomme gennem forebyggende foranstaltninger

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende hamp protein producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk hamp protein med rimelig pris fra os.

Undersøgelse