Fiskeolie Softgel

FISKEOLIE Omega 3 centrale medlemmer af familien som DHA og EPA, kendt som det vigtigste indholdet af fisk olie fedtsyre. EPA (Eicosapentaenoi syre, eicosapentaensyre syre) EPA kanal til at rydde op i hjertet blodkarrene, der spiller en vigtig rolle, så man effektivt forhindre vifte af hjerte-kar...

Produktdetaljer

FISKEOLIE

Omega 3 centrale medlemmer af familien som DHA og EPA, kendt som det vigtigste indholdet af fisk olie fedtsyre. EPA (Eicosapentaenoi syre, eicosapentaensyre syre) EPA kanal til at rydde op blodkar hjerte spiller en vigtig rolle, så man effektivt forhindre forskellige hjerte-kar-sygdom og betændelse, øge immunitet. EPA i kroppen, med visse enzym funktion, også blive til en DHA. DHA (docosahexaensyre) og docosahexaensyre) DHA tegnede sig for omkring 15-20% af vægten af hjernebarken, hjerne celle dannelse, udvikling og drift af den uundværlige materielle base; På samme tid, DHA er 30-60% af nethinden, bestemmer udviklingen af nethinden. Derfor, DHA til hjerne, hjerne, forbedre synet, forebygge nærsynethed, og forbedre rollen af immunitet. DHA, ud over fælles i dybe hav fiskeolie, eller den menneskelige krop og pattedyr nødvendige sammensætningen af modermælk. USA, Europa og Chinaand #39; s sundhedsmyndigheder har allerede godkendt tilføje DHA i spædbarn mælkepulver.

Form: kapsel
Specifikation: 500mg / 1000mg
Funktioner
Omega 3 fedtsyrer er essentielle og skal leveres til kroppen gennem vores næring. Omega 3 fedtsyrer andquot; EPAandquot; er primært involveret i reguleringen af cellefunktioner. andquot; DHAandquot; er overvejende bygget ind i cellemembraner. Omega 3 fedtsyrer er essentielle for neonatal vækst og udvikling af en normal centralnervesystemet.
bedste mad supplere hovedfunktion
1. forbedre hukommelse og forbedre sprogfærdigheder;
2. regulering af blod System;
3. immun andamp; Anti-træthed;
4. beskytte syn og forebygge nærsynethed og amblyopi, dy vision dropping og lindre øjet stamme;
5. aktivere hjernen og furtherextend hjerne nerve, øge hjernekapacitet.
Retninger
tage to kapsler dagligt, helst med et måltid
Supply evne: 20,0000 pr. måned
Certifikat: GMP, HACCP, ISO, Kosher
Leveringstid: 2-3 dage
Pakning: Forseglet pose med 1kg / 5kg / 10kg aluminium, 25kg tromle, 50kg tromle, flaske
Emballage andamp; Forsendelse
1. bulktransport pakke:
Pakken i tre plasticpose, derefter pakket i papper karton tromme.
2. flaske pakke:
Alle kapslerne kunne pakkes som 60 stk/flaske, 90 stk/flaske. Og din tilpassede pakke er tilgængelig
3. shipping metode:
Alle pakker kan sendes af følgende måder:
1. International express: TNT, FedEx, DHL, HKEMS osv. Dør til dør service.
2. af last, kun til lufthavnen.
3. ved havet, kun til havn.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende fisk olie softgel producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk fisk olie softgel med rimelig pris fra os.

Undersøgelse