Moringa blad pulver

Moringa blad pulver er et naturligt, træ planteprodukt for den almene sundhed, der fremmer hjerte-kar-, neurologiske, prostata, vision sundhed, ordentlig fordøjelse, energi og normale sundt immunsystem support. Moringa blad pulver indeholder antioxidanter, proteiner, vitaminer, aminosyrer...

Produktdetaljer

Produktnavn

Moringa pulver

Specifikation

10:1 og ren Moringa pulver

Pakke

25kg/drum, 25kg/karton

Moringa blad pulver er et naturligt, træ planteprodukt for den almene sundhed, der fremmer hjerte-kar-, neurologiske, prostata, vision sundhed, ordentlig fordøjelse, energi og normale sundt immunsystem support. Moringa blad pulver indeholder antioxidanter, proteiner, vitaminer, aminosyrer, flavonoider, fibre, mineraler, klorofyl, beta-caroten og phenoler fordele. Moringa blad pulver har mere end 90 væsentlige ernæring forbindelser. De gavnlige virkninger og fremragende sikkerhedsprofil af Moringa blad pulver er blevet påvist udførligt i kliniske forsøg. Produktet er blevet fundet for at være egnet for folk i alle aldre (2-100). Børn, voksne, ammende mødre unge og gamle alle drage fordel af de mere end 90 væsentlige ernæringsmæssige forbindelser, der er en del af Moringa blad pulver

Det er næsten ligegyldigt hvad næringsstoffer, din krop mangler; fordi med 90 + næringsstoffer forekommer naturligt i Moringa, du vil få de fleste af dem i en enkelt vare. Vitaminer, mineraler, aminosyrer og omega-3 olier er kun begyndelsen på phytonutrients fundet i Moringa.
Moringa giver dig også Z-Atin, stimulerende - gratis naturlige udløseren til dit stofskifte, der lancerer din krop ind i absorption mode. Moringa er blevet formuleret for at give dig den højeste grad af effektiv absorbability. Give din krop den ernæringsmæssige puf det nødvendigt med en sund kosttilskud. Moringa er formuleret til at give dig med højeste grad af effektiv absorbability (biotilgængelighed) og indeholder 36 anti-inflammatoriske.

Funktion
1, det hæmmer væksten af gram-positive og gram-negative bakterier.
2, i høj koncentration hæmmer væksten af svamp.
3, det fungerer som potente antitubercular og bruges til at helbrede leversygdomme.
4, det stimulerer de sympatiske nerveender.
5, it accerlates hjerteslag og constritic blodkarrene.
6, det hæmmer tone og bevægelser af ufrivillige bevægelser af mave-tarmkanalen.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende moringa blad pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk moringa blad pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse