Mandel pulver

Mandel er en lille løvfældende træ, vokser til mellem 4 og 10 meter i højden, med et bagagerum på op til 30 cm i diameter. Mandel frugt er en drupe 3,5-6 cm lang, med en dunet ydre pels. Den ydre dækker eller exocarp, kødfulde, andre medlemmer af Prunus såsom blommefarvet og...

Produktdetaljer

Produktnavn

Mandel pulver

Specifikation

10:1 20:1

Pakke

25kg/drum

Mandel er en lille løvfældende træ, vokser til mellem 4 og 10 meter i højden, med et bagagerum på op til 30 cm i diameter. Mandel frugt er en drupe 3,5-6 cm lang, med en dunet ydre pels. Den ydre dækker eller exocarp, kødfulde, andre medlemmer af Prunus såsom blomme og cherry, er i stedet en læderagtig grågrønne belægning kaldet hull, som indeholder inde i en hård skal, og de spiselige frø, kaldet en møtrik i kulinariske vilkår. Generelt, en frø er til stede, men indimellem er der to. I Botanisk vilkår er en mandel ikke en ægte møtrik. Den retikulerede hårdt woody shell (som ydersiden af en peach pit) omkring de spiselige frø kaldes den afskallede frugt. Frugterne er modne i efteråret, 7-8 måneder efter blomstring.
Funktion
1. mandel pulver indeholder amygdalin, amygdalin intestinal mikrobielle enzymer i
kroppen, eller kan være sig selv indeholdt i den bitre mandel bitre mandel bitter almo
nd hydrolyse til at producere små mængder af cyanbrinte og benzaldehyd,
hæmme den respiratoriske center, at hoste, astma.
2. mandel pulver har funktionen af anti-inflammatoriske og analgetiske effekter
3. mandel pulver har funktionen af anti-tumor effekt.
4. mandel pulver har funktionen at sænke blodsukkeret, Hypolipidemic.
5. mandel pulver har funktionen af afskaffelse af pigmentering, fregner, mørke pletter, for at opnå effekten af skønhed.
6. at deltage i funktioner lavere gas hoste og astma, afførende. Hoste, astma, kiste fuld af slim tørre blod-chun, tørre, tarm forstoppelse.
Applikationer
Produktnavn: mandel pulver
Botaniske kilde: mandel
Plantedel anvendes: frø
Udseende: Hvid fint pulver
Sigten analyse: 40 mesh

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende producenter af mandel pulver og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk mandel pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse