Byg græs pulver

Korn græs er den unge grønne plante, der vokser til at producere korn korn. Græsser tilhører Gramineae-familien, der leverer hele verden ' s korn og de fleste af verdens ' s sukker. Hvede græs og byg græs er populære kosttilskud. Disse korn græsser, sammen med...

Produktdetaljer


Produktnavn

Byg græs pulver

Specifikation

10:1,20:1

Pakke

1kg/pose, 25kgs/tromle

Korn græs er den unge grønne plante, der vokser til at producere korn korn. Græsser tilhører Gramineae-familien, der giver alle worldand #39; s korn og de fleste af worldand #39; s sukker. Hvede græs og byg græs er populære kosttilskud. Disse korn græsser, sammen med spirulina (Se Spirulina), chlorella (Se Chlorella), havre græs og lucerne er undertiden benævnt andquot, grønne foods.andquot; Hvede græs og byg græs er rige kilder til klorofyl (Se klorofyl/Chlorophyllin), som menes at have nogle sundhedsfremmende aktiviteter.
Funktion
1. forbløffende mængder af vitaminer og mineraler findes i grøn Byg blade. Bladene har en evne til at optage næringsstoffer fra jorden.
2. Byg indeholder også en - glucan, en fiber også fundet i havreklid og rapporteret til at reducere kolesteroltallet.
3. roden indeholder en alkaloid hordenine, som stimulerer perifere blodcirkulation og har været brugt som en bronkodilatator for bronkitis.

VAREN

SPECIFIKATION

Udseende:

Brun fint pulver

Lugt:

Karakteristisk

Smag:

Karakteristisk

Tørring metode:

Spary tørring

Partielle størrelse:

NLT 100% gennem 80 mesh

Tab på tørring:

8,0% Max.

Bulk-tæthed:

40 ~ 60g / 100ml.

Samlede tungmetaller:

10ppm Max.

Arsen:

2ppm Max.

Projektkoordinator:

2ppm Max.

Total kimtal:

1, 000cfu/g Max.

Yeastandamp, skimmel:

100cfu/g Max.

E. coli:

Negative

Salmonella:

Negative

Staphylococcus:

Negative

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende byg græs pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk byg græs pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse