Kokos pulver

Indien er tredje største kokos producere land i verden. Kopra og kokosolie er de to vigtigste produkter af kokos forarbejdningsindustri. Næsten 60% af den samlede produktion af nødder er udnyttet for food-anvendelser og resten går til udvinding af olie. På trods af, at vores...

Produktdetaljer


Produktnavn

Kokos pulver

Specifikation

4:1 10:1 20:1

Pakke

1kg/pose, 25kgs/tromle

Indien er tredje største kokos producere land i verden. Kopra og kokosolie er de to store
produkter af kokos forarbejdningsindustri. Næsten er 60% af den samlede produktion af nødder udnyttet for mad
anvendelser og resten går til udvinding af olie. På trods af, at vores land har de nødvendige råvarer til at lancere nye produktlinjer, minimal fremskridt er sket i anvendelsen af moderne teknologi for fuld udnyttelse af forskellige kokos produkter såsom udtørret kokos, kokos fløde pulver, delvist affedtede kokos riste, flaske kokos vand, etc., Desiccated kokos er almindeligt anvendt i forberedelsen af slik , Konfekture, karry forberedelse osv.
I øjeblikket omkring 4000 tons udtørret kokos producerede pulver årligt. Den største koncentration af enheder producerer kokosmel er i Kerala, Tamil Nadu, Andhra Pradesh, Karnataka, Orissa og Maharashtra. Kokosmel er ikke kun en merværdi produkt, men det er en arbejdskraft videnintensiv industri vil også generere et stort antal muligheder for beskæftigelse.
Udtørret kokos pulver er en masse forbrug vare, et godt marked. På nuværende tidspunkt omkring 4000 tons af kokosmel fremstilles årligt og bruges hovedsageligt af konfekture og biscuit industri. Kokosmel kan finde god marked i områder hvor kokosnødder ikke produceres især i det nordlige Indien. Nu til dags madvaner af vores folk ændrer sig meget hurtigt og en række af fødevarer indføres hver dag hvor kokosmel kan også finde anvendelse. Så er der en god mulighed for nye små enheder at komme i denne fremstilling.
Funktion

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende kokos pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk kokos pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse