Goji bær pulver

Hvidløg er et medlem af familien løg og natur ' s mest alsidig medicinsk plante. Hvidløg er blevet brugt over hele verden i tusinder af år for en lang række betingelser. Det har været værdsat siden den første optegnelser af civilisation til dets anvendelse i behandling af...

Produktdetaljer

Produktnavn

Hvidløgspulver

Specifikation

1% Allicin, 2% Allicin, 100: 1, 200: 1

Pakke

25kg/drum, 25kg/karton

Hvidløg er et medlem af familien løg og er natureand #39; s mest alsidig medicinsk plante. Hvidløg er blevet brugt over hele verden i tusinder af år for en lang række betingelser. Det har været værdsat siden den første optegnelser af civilisation til dets anvendelse i behandling af sår, infektioner, tumorer og tarm parasit.
Funktion
1. hvidløg pulver kan forhindre af åreforkalkning, beskytte hjertet mod invasion
2. hvidløgspulver forbedre funktionen blod omsætning med afgiftning
3. typiske antibiotika og sterilisation, behandle athleteand #39; s mund (tinea pedis, dermatophytosis) lokalirriterende stoffer på immunforsvaret, astma, forkølelse, sukkersyge, infektioner i skeden har en vis effekt.
4. hvidløg pulver kan sænke fedt, blodtryk, blodsukker samt anti-trombocytaggregation
5. hvidløg pulver at reducere koronar aterosklerotisk plaque, kan anti-blod slips.
6. hvidløg pulver kan faktisk stimulere kroppen til at producere animalsk smag dannelsen af aminosyrer til at øge kød og æg i en duft ingrediens C3H5S (O) gen, så kød og æg smag smukkere.
7. hvidløgspulver forbedre Fibrinolytisk aktivitet, hæmning af tumorceller og dræbe dårlig kræftceller, forebyggelse og behandling af tumor celle.
Applikationer
1. hvidløg pulver kan anvendes i fødevarer felt, er det primært som en funktionel fødevaretilsætningsstoffer anvendes i cookie, brød, kød og så videre;
2. hvidløg pulver kan anvendes inden for sundhed produkt, er det ofte gjort i kapsel til lavere blodtryk og blod-fedt;
3. hvidløg pulver kan anvendes på pharmaveutical område, er det hovedsagelig anvendes til behandling af bakterielle infektioner, gastroenteritis og hjerte-kar-sygdomme;
4. hvidløg pulver kan anvendes i feed tilsætningsstof felt, er det hovedsagelig anvendes i fodertilsætningsstof for at beskytte fjerkræ, kvæg og fisk mod sygdommen.
ProductPorfile
Produkt navn: hvidløg pulver
Molekylær formel: C6H10OS2
Molekylær vægt: 177.224
CAS-nummer: 539-86-6(Allicin),556-27-4(Alliin)
Aktiv ingrediens: 1. Allicin 2. Alliin
Specs tilgængelige: Allicin 0.3%and#39;1%(HPLC) Alliin 5%(HPLC)
En del brugt: hvidløg kugle
Udseende: Lysegul fint pulver
Maskestørrelse: 100% pass 80 mesh
Lugt: Karakteristik
Tab på tørring: ≤5%
Sulfataske: andlt, 5%
Heavy metal: 10PPM
Opløsningsmid­: 0,05 PPM

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende goji bær pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk goji bær pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse