Pineappe pulver

Ananas (Ananas comosus) er en tropisk plante med spiselige flere frugter bestående af sammenvoksede bær, og de mest økonomisk betydningsfulde plante i familien Bromeliaceae. Ananas kan være dyrket fra en krone skæring af frugt, eventuelt blomstring i 20 – 24 måneder og frugtsætning...

Produktdetaljer

Produktnavn

Ananas pulver

Specifikation

Ananas frugt pulver,
spray tørret pulver,
forholdet uddrag 5:1-100: 1

Pakke

25kg/Drum

Ananas (Ananas comosus) er en tropisk plante med spiselige flere frugter bestående af sammenvoksede bær, og de mest økonomisk betydningsfulde plante i familien Bromeliaceae. Ananas kan være dyrket fra en krone skæring af frugt, eventuelt blomstring i 20 – 24 måneder og frugtsætning i de følgende seks måneder. Ananas ikke modnes betydeligt efter høst.
Ananas er indtages fersk, kogt, juiced og bevarede, og findes i en bred vifte ofcuisines. Ud over forbruget, ananas bladene bruges til at producere tekstil fiber piña i Filippinerne, almindeligt anvendt som materiale til mand #39; s Barong Tagalog og kvinder #39; s Baroand #39; t sayaformal slid i landet. Fiber er også brugt som en komponent til tapet og andre møbler.
Funktion
1. Bromelain er en udbredt protease, purly naturlige og toksin-fri.
2. det kan væsentligt til at forbedre immunitet i den menneskelige krop og dermed i udbredt i rækken af heath produkter, medicinsk anvendelse og fødevareindustrien osv.
3. Bromelain er virkningerne af forbedre immunitet, aftagende inflammation, lindre smerter og stimulere fordøjelsen samt hjælper med hjerte-kar- og kredsløbssygdomme forbedring.
4. protein i maden kan hydrolyseres ind i mikro-molekyle peptid eller aminosyre af bromelain, således theromelain kan laves om til tenderizer for kød, skyllemiddel til kiks og helbrede mad.
5. tilføje bromelain til kosmetik og hudplejeprodukter, der indeholder proteiner og olie con rense og nurse din hud, fremme blodcirkulationen, udbud og blege huden og forbedre skinand #39; s funktion.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende pineappe pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk pineappe pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse