Gurkemeje pulver

1) Curcumin er den vigtigste curcuminoid af den populære indiske karry krydderi gurkemeje, som er medlem af familien ingefær (Zingiberaceae). Curcumin kan findes i mindst to tautomeric formularer, keto og enol. Formen enol er mere energisk stabil i den faste fase og i løsning. 2)...

Produktdetaljer

Produktnavn

Gurkemeje pulver

Specifikation

5-95% Curcumin

Pakke

25kg/drum, 25kg/karton

1) Curcumin er den vigtigste curcuminoid af den populære indiske karry krydderi gurkemeje, som er medlem af familien ingefær (Zingiberaceae). Curcumin kan findes i mindst to tautomeric formularer, keto og enol. Formen enol er mere energisk stabil i den faste fase og i løsning.
2) Gurkemeje er en urteagtig plante. Det stammede i det sydlige Asien, Indien og Indonesien, osv. Med både støtte fra moderne medicin og traditionel medicin viser det god effekt at reducere blod lipid, antiinflammatoriske og forebyggelse af senil demens, osv. Som et almindeligt anvendte naturlægemidler medicin, det er spiselig og har ingen bivirkninger. Det kan siges, at kinesisk er vant til at bruge det for at bevare sundhed siden lang tid siden.
Funktion
-Ati-kræft
Det har også en god forestillinger som anticancer, anti, inflammatoriske antioxidation, antimutagenics, Lipoidemia at reducere og osv.
-Mad
1. hovedsagelig anvendes som tilsætningsstof til pigmenter og fødevarer smag.
2. den curcumin/Polysorbat løsning eller curcumin pulver opløses i alkohol bruges til vand-holdige produkter. Over farvelægning, som i pickles, relishes og sennep, er undertiden bruges til at kompensere for Falmende.
3. nu bruges det som en levnedsmiddelfarvestof da det normalt giver mad (lidt gul farve) bruges til at beskytte fødevarer fra sollys.
Applikationer
1) som medicinesand #39; råvarer til anti-inflammatorisk og regulere menstruation, det er primært anvendt i farmaceutiske område;
2) som produkter for at regulere menstruation, er det hovedsagelig anvendes i sundhed produkt industri;
3) som pigmenter, tilsætningsstoffer til fødevarer af krydderier, det er hovedsageligt brugt i kosmetiske industri.-Smoothies
-Ernæringsmæssige produkter
-Mælkepulver supplement

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gurkemeje pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk gurkemeje pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse