Chlorella pulver

Chlorella pulver er en art af grønalger, der vokser i ferskvand. Det er den første form for plante med en veldefineret cellekerne Chlorella ' s DNAmakes det har evnen til at firedoble i mængde hver 20 timer, som ingen anden plante eller stof på jorden kan gøre. Chlorella pulver også har...

Produktdetaljer

Produktnavn

Chlorella pulver

Specifikation

Min. 55% Protein

Pakke

25kg/drum

Chlorella pulver er en art af grønalger, der vokser i ferskvand. Det er den første form for plante med en veldefineret cellekerne Chlorellaand #39; s DNAmakes det har evnen til at firedoble i mængde hver 20 timer, som ingen anden plante eller stof på jorden kan gøre.

Chlorella pulver har også været anvendt effektivt som en aktuel behandling fordamaged væv. Det er CGF har hjulpet til at vende chronicdiseases af mange slags. CFG forbedrer vores immunsystem andstrengthens vores bodyand #39; s evne til at inddrive fra exerciseand sygdomme.
chlorella er rig på vitaminer mineraler, som betragtes som en polular kosttilskud.

chlorella er den mest afbalanceret af de mest nærende mad. 1 gram af chlorella er svarende til summen af 1.000 gram af forskellige typer af grøntsager. Efter at tage stoffet kan hurtigt forbedre immunfunktionen, dens antal sygdomme af særlig betydning: (kræft) anti-tumor faktor af chlorella er hovedsagelig - caroten, phycocyanin og tør kulhydrat. En forøgelse af frie radikaler, som skader kroppen celler, forårsage kræft, chlorella er den mest effektive frie radikaler teori af aktive stoffer. Alger protein, sukker, tørret alger, den medicinske profession har været anerkendt hjemme og i udlandet har øget immunforsvar, hæmme eller dræbe tumor celler har en positiv effekt. Samtidig reducere kræft bivirkninger af kemoterapi efter strålebehandling, forhøjet hvide blodlegemer er de præcise effekter. (Mave) Først og fremmest tage tilgang til overskydende mavesyre. Funktion er blevet stadig mere svækket, giver anledning til kroniske sygdomme. Chlorella er en grundlæggende ernæring, mad, og i begge mavesyre, men også kan tilføje gastrointestinale ernæring, kombineret med klorofyl, chlorella har en fordøjelseskanalen epitelcelle reparation og regenerering og genoprettelse af normale sekretoriske funktion.

Funktion
1. aktivering og forebygge for tidlig ældning af celler, fremskynde sårheling evner;
2. inducerende mere interferon og aktivering af lymfocytter, som vil opretholde normal immunsystemet;
3. identificering og hæmme væksten af differentieret celle, reparere beskadiget gen, og som vil modstand mod virus indtrængen;
4. fjerne resterende bly, arsen, kviksølv, luftforurening, pesticider og gødning i kroppen, genoprette funktionen af leveren, afgifte milt og nyre;
5. forbedre immunitet, effektivt at reducere forhøjet blodtryk, højt blodsukker og høje blodfedt;
6. forhindrer mave og tarm sygdomme, at forbedre funktionen hjerte og lunger.
7. chlorella er en mikroskopiske alger, produceret kommercielt og sælges som et kosttilskud i hele verden.
8. chlorella indeholder en usædvanlig stor mængde protein med, mellem 55% og 77% af tørvægt, afhængigt af kilden.
9. chlorella er rig på gamma-linolensyre (GLA), og også indeholder alfa-linolensyre (ALA), linolsyre (LA), stearidonic acid (SDA), eicosapentaensyre (EPA), docosahexaensyre (DHA) og arachidonsyre (AA). Spirulina indeholder vitamin B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (nicotinamid), B6 (pyridoxin), B9 (folinsyre), C-vitamin, vitamin D, vitamin A og vitamin E.

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende chlorella pulver fabrikanter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, hilser vi dig at købe bulk chlorella pulver med rimelig pris fra os.

Undersøgelse