Vitamin B3 (Niacin)

Specifikationer CAS nr.: 59-67-6 andre navne: Niacin MF: C6H5NO2 EINECS nummer: 200-441-0 oprindelsessted: Shaanxi, Kina (fastlandet) Type: vitaminer, aminosyrer og coenzymer Grade Standard: fødevaregodkendt, medicin Grade Brand navn: Lyphar modelnummer: LF-Vitamin B3 renhed: 99% navn: Vitamin B3 størrelse:...

Produktdetaljer

Specifikationer

CAS nr.: 59-67-6
Andre navne: Niacin
MF: C6H5NO2
EINECS nummer: 200-441-0
Oprindelsessted: Shaanxi, Kina (fastlandet)
Type: Vitaminer, aminosyrer og coenzymer
Grade Standard: Fødevaregodkendt, medicin Grade
Mærke: Lyphar
Modelnummer: LF-Vitamin B3
Renhed: 99%
Navn: Vitamin B3
Størrelse: 100% Pass 80 Mesh
Udseende: hvid fint pulver
MOQ: 1kg
Specifikation: 99%
Massefylde: 1.473
Smeltepunkt: 234-238° C
Vandopløselighed: 1-5 g/100 mL ved 17° C

Emballage detaljer:
1kg med dobbelt plasticpose inde, folie taske uden for
25kg med fiber tromle
Funktion:
1. vitamin B3 har en stærk rolle i de omkringliggende blodkar til at udvide, til behandling af hovedpine, migræne, tinnitus, vertigo indre øre lidelser.
2. vitamin B3 er vitamin narkotika for anti-pellagra. Det kan også bruges til at udvide blodet stof og bredt anvendes som fødevarer og fodertilsætningsstoffer. Som farmaceutiske mellemprodukter er det bruges til fremstilling af isoniazid, nicotinamid, Nicole bremse og Hexanicit osv...
3. vitamin B3 er til stede i et lille antal relativt stabile mad vitaminer, selv efter at madlavning og opbevaring ikke vil være et stort tab og påvirker dens effektivitet.
4. vitamin B3 kan fremme mave sundhed, reducere gastrointestinale lidelser; gør huden mere sund; forebyggelse og afhjælpning af svær migræne; fremme blodcirkulationen, blodtryk; lindre diarré.
5. vitamin B3 bruges til forebyggelse og behandling af sygdomme som pellagra niacin mangel. Det er også bruges som en vasodilator, behandling af hyperlipidæmi. Det bruges til behandling af vaskulære migræne, hovedpine, cerebral arteriel trombose, lungeemboli, indre øre vertigo, forfrysninger, central retinal choroidal gå langt.

Ansøgning:
Niacin er opløselige i kog vand eller kog ethanol, lidt opløselige i vand, næppe opløseligt i ethanol, let opløseligt i karbonat løsning eller vandige alkaliske.
Niacin hører til Vitamin B, deltager i metabolisme i kroppen, kan bruges til at forhindre pellagra eller andre niacin frafald sygdom og til at sænke kolesterol og triglycerider i blodet.
Det er også bruges til at sænke risikoen for hjerteanfald i folk med høje kolesteroltal, der allerede har haft et hjerteanfald. Niacin er undertiden anvendes til behandling af koronar arteriesygdom (åreforkalkning).
Det kan bruges i medicin, foder felt.

Fordel
1. undgå hudsygdom og fordøjelseskanalen sygdom.
2. accelerere animaland #39; s vækst, øge æg og hatch, holde fine fjer.
3. helbrede betændelse andamp; ondt af slimhinde.
4. undgå den korte andamp; tyk sygdom af knogle af fugl.

tering

Standarder

Udseende

Farveløs, tyktflydende og klar væske

Identifikation

Positiv reaktion

Analysen

98.0%~102.0%

Vand

Ikke mere end 1,0%

Særlige optiske drejning

+29.0° ~+31.5°

Grænse for aminopropanol

Ikke mere end 1,0%

Rest på tænding

Ikke mere end 0,1%

Brydningsindeks index(20℃)

1.495~1.502

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende vitamin b3 (niacin) producenter og leverandører i Kina til dig. Bistået af avanceret udstyr og teknologi, vi hilser dig at købe bulk vitamin b3 (niacin) med rimelig pris fra os.

Undersøgelse